جشنواره فرهنگی ورزشی مهر رضوی

جشنواره فرهنگی ورزشی مهر رضوی

گفتگوی اختصاصی روابط عمومی جشنواره مهر رضوی با استاندار خراسان رضوی

برگزاری این مسابقات در جوار حضرت رضا(ع) مسئله معنویت و فرهنگ را جدی­‌تر می‌کن.

میزبانی جشنواره ای با چنین گستردگی و اهمیتی حتما نیاز به همراهی و همکاری و مشارکت همه دستگاه های استان را دارد و در این میان برگزاری جشنواره مهر رضوی نیازمند همراهی قلبی و همکاری شبانه روزی داشت که استاندرای خراسان رضوی هم به عنوان بالاترین مقام استانی از این همکاری دریغ نکرده است در حاشیه مراسم افتتاحیه جشنواره فرهنگی ورزشی مهر رضوی فرصتی پیش آمد تا گفتگوی کوتاهی با علیرضا رشیدیان داشته باشیم...

آقای استاندار شما میزبان برگزاری این مسابقات در سطح کشور بودید. نظرتان درباره این برنامه چیست؟

جشنواره بسیارخوبی است. فدراسیون جانبازان و معلولین همواره پر تلاش هستند و فعالیت‌های گسترده‌ای در جهت رشد و توسعه ورزش‌های جانبازان و معلولین انجام می‌دهند. امیدواریم این تلاش‌ها تداوم پیدا کند. در واقع برگزاری این برنامه زمینه ساز حضور فعال جانبازان ومعلولین در عرصه ورزش کشور است تا در میادین ورزشی توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند. همچنین ارتقا ورزش قهرمانی جانبازان و معلولین و زمینه‌سازی برای المپیک و بازی های آسیایی و پارالمپیک از دیگر دستاوردهای این جشنواره است. اینجا از دست‌اندرکاران این برنامه تشکر می‌کنم.

شما به عنوان میزبان چه میزان در برگزاری این جشنواره سهیم هستید؟

 از همان زمانی که موضوع برگزاری اولین جشنواره فرهنگی ورزشی برای جانبازان و معلولین رده نوجوانان و جوانان در استان خراسان رضوی مطرح شد با آقای خسروی وفا هماهنگ کردیم تا همه امکانات استان را برای این برنامه بسیج کنیم. الحمدلله آستان قدس رضوی در این زمینه مشارکت خوبی داشت. هماهنگی که بین سازمان‌های مختلف مثل سازمان ورزش و جوانان، آستان قدس رضوی، دانشگاه، شهرداری و کلیه دستگاه‌هایی که در قسمت‌های مختلف مسئولیت داشتند با ما همراه شدند تا بتوانیم به بهترین نحو برنامه‌ها را برگزار کنیم. خیلی خوشحالیم که مراسم افتتاحیه خیلی با شور و نظم خوبی برگزار شد. امیدواریم این مسابقات که اولین دوره‌اش در اینجا برگزار می‌شود تا اختتامیه به همین نحو ادامه پیدا کند و خاطره خوبی برای جوانان و مهمانان برنامه باقی بگذارد.

هدف از برگزاری این جشنواره چه بوده است؟

یکی از اهدافی که معمولا درتمام فعالیت‌های ورزشی دنبال می‌شود ایجاد نشاط، سرزندگی و سلامت در گروه‌ها است. اینجا چون بچه‌هایی که در این جشنواره شرکت کردند جانبازان و معلولان عزیز ما هستند اضافه بر بحث سلامتی و نشاط، هدف بزرگتری مدنظر است مثل فائق آمدن بر مشکلات و نارسایی­هایی که از لحاظ جسمی دارند. مسلما برگزاری این مسابقات در جوار حضرت رضا(ع) مسئله معنویت و فرهنگ را جدی­تر می‌کند همچنین امیدواریم که وجود فردوسی به عنوان آفریننده شاهنامه و داستانهای قهرمانانه، روحیه قهرمانی و پهلوانی را در بین ورزشکاران احیا کند.

آیا برنامه‌ای برای دوره‌های بعدی این جشنواره دارید؟

در واقع ما برای سال 2017 که شهر مشهد، پایتخت معنوی جهان اسلام می‌شود آماده می‌شویم. برنامه­‌های زیادی داریم و یکی از آنها برگزاری مسابقات ورزشی است که برای برگزاری آنها در حال پیگیری هستیم. این جشنواره تمرینی برای ماست تا ظرفیت‌ها را شناسایی و از آنها استفاده کنیم. البته ما خدمت وزیر محترم اعلام کردیم که سرانه مکان‌های ورزشی نسبت به جمعیت استان از متوسط کشور کمتر است و امیدوارم به این درجه برسیم.

آیا در سطح استان طرح های حمایتی برای معلولیس وجانبازان دارید؟

با توجه به درصد بالای جانبازان و معلولینی که در استان داریم باید در حوزه های درمانی و ارائه خدمات به معلولین کارهای زیادی باید انجام بدهیم. در رابطه با آماده سازی و مهیا‌سازی رفت و آمد در محیط‌های اداری برای جانبازان و معلولین کاری انجام بدهیم. اقداماتی انجام شده که البته کافی نیست و شهردار محترم و مسئولین در پی این هستند تا این امکانات را فراهم کنند. در رابطه با مسائل شخصی مثل وام ها و امکانات رفاهی هم کارهایی را دنبال می‌کنیم. مبلمان شهری را هم با شهرداری صحبت کردیم که از سال گذشته یکی از کارهایی که در دستور کار شهرداری بوده مناسب سازی و محیا‌سازی شرایط پیاده­روها و محیط‌های اداری برای جانبازان و معلولین بوده است.